0226 314572   |    Showtuin: Potjesdam 1 | 1722 XN Zuid-Scharwoude
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Heerhugowaard

Laat uw nieuwe kunstgras leggen door onze kunstgras legservice. De legservice is werkzaam in Heerhugowaard en de regio. Onze legservice gaat stap voor stap te werk, secuur en professioneel. De oude materialen worden weggewerkt en de nieuwe aangebracht.

Huidige materialen

De huidige materialen die aanwezig zijn op de betreffende locatie zullen wij met zorg en efficiëntie verwijderen en de ondergrond voorbereiden op de aanleg van de nieuwe grasmatten. Daarna verbinden we grasmatten en werken de randjes keurig af.

Kunstgras leggen

De kunstgras legservice in Heerhugowaard legt het kunstgras voor u aan, maar optioneel is ook het gras zelf te leggen. Bespreek dit wel eerst met een van onze hoveniers, om vakwerk te bevorderen. Lees de online kunstgras leginstructie en bekijk onderstaande video. Heeft u vragen? Schroom dan niet, neem contact op met Easylawn.
  

De kunstgras legservice Heerhugowaard neemt u werk uit handen!

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2021 Easylawn Kunstgras